Ajándék és virágküldés

szerda

Születésnapi, szülinapi ajándék ötlet nőknek

Azt hiszem házas emberként már annyit megtudtam a nőkről, hogy egy nő figyelemre, törődésre, és egy kis odaadásra vágyik a legjobban. Szóval ajánlott odafigyelni, ha beszél, és nem a tv-t bámulni, jól tud esni egy masszázs egy fárasztó nap után, és nagyon hálás, ha úgy tud belemerülni a fürdővízbe, ha apa foglalkozik egy kicsit addig a gyerekkel. Mindez akár a hétköznapok ajándéka is lehetne. Azt is tudom, hogy egy nő szereti a szépséget, a harmóniát, a rendet és természetesen a családját. Minden nő szereti a virágot, még az is, aki azt mondja, hogy nem. Ugyanúgy mosolyogni fog rád, ha "csak" 1 szál rózsával állítasz be egy átlagos kedd délután munka után ugyan úgy, mint ha egy 20 szálas rózsacsokorral teszed ugyanazt. Szóval a virág tökéletes ajándék nőknek.


 

A virágot akár munkahelyére is küldheted egy virágküldő szolgálat segítségével, a virágküldés mindenképpen egy csodálatos ajándék már önmagában is, de ha te kiegészíted ezt még egy ötlettel, legyen az egy ajándék utalvány, mint a fenti képen látható Spa ajándékutalvány virággal, már nyertél is.

További ajándék ötlet lehet a klasszikus csokoládé. Lehetőleg olyat válassz, amit szeret az ajándékozott, és nem csak te. Emellett szervezhetsz közös programot. Ez lehet bármi, csak a kapcsolatod mélységén múlik, és az érdeklődési körötökön. Kimozdulni általában jó ötlet, legyen az mozi, színház, egy koncert, vagy egy vacsora kettesben, még akkor is, ha nő ajándékoz nőt, gondolj bele, nem kell főznötök! Arra vigyázz, hogy az időpont mindkettőtöknek megfeleljen.

Itt vannak még a rendhagyó élmény ajándékok. Most nem csak a kalandparkokra gondolok. Például láttátok már télen a Balatont? Kipróbáltátok már milyen gokartozni? Túráztatok már a hegyekben közösen? Te mit szeretsz csinálni, és azt meg tudod osztani az ajándékozottal?

Szóval ajándék ötlet nőknek szülinapra aztán van bőven. Vedd figyelembe az alkalmat, a kapcsolatotokat, és talán nem is a pénz a döntő, hanem az idő, amit rászánsz egy szép ajándékra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajándék ajánlatunk