Ajándék és virágküldés

kedd

Ajándékkosár, virágkosár

Vannak olyan ajándékok, melyek mindig tarolnak, és elérik a kívánt hatást. Ez az ajándék az ajándékkosár, virágkosár.

A legtöbb alkalomra, és a legtöbb ember számára kiváló ajándék ötlet a virágkosár, ajándékkosár, csemegekosár. Azért is szeretem ezt az ajándék típust, mert egyszerre több személynek is adható, változatosan elkészíthető, tehát kiváló ajándék évfordulóra, munkahelyre, de még kórházba a dolgozóknak is. Az tény, hogy ez az ajándék típus az, ami sokba is kerülhet, de egy kis ügyességgel és fantáziával agyszerű ajándékot hozhatunk össze.


 

Virágkosár, virágtál

A virágkosarak kínálta lehetőségek tárháza végtelen. Önmagában természetesen nők számára ajánlom ezt az ajándék típust. A virágkosár alapvetően két fő kategóriára bontható: Vágott virágokból készült virágkosár, cserepes növényekből készült virágkosár. Vágott virágok esetén tűzött kompozícióval találkozunk, ekkor speciális, vizet felszívó habszivacsba tűzik a virág szárát. Cserepes virágok esetén általában összeültetéssel találkozunk, amikor hasonló igényű növényeket  ültetnek a virágkötők egy tálba. Mindkét esetben bízzuk a virágüzletre a virágok fajtáját. Érdemes a szezonnak megfelelő virágokat választani, persze azt is tartsuk szem előtt, hogy az ajándékozott milyen virágot szeret.
A virágkosár kiegészíthető különböző ajándék tárgyakkal. Ennek csak a fantázia szab határt, és ugye az, hogy kinek adjuk. Egy virágkötő bármit elkészít, amit kitalálunk, és nagyon sokat segít, emellett gyönyörűen csomagol.

 

Ajándékkosár, ajándékcsomag

Több lehetőség is van, nekem az igazi ajándék kosár speciális tartalmat is jelent. Készíthetsz kifejezetten csokoládé típusú ajándékkosarat (étcsokoládé, tejcsokoládé, lyukas csokoládé, kerek csokoládé...), kávé ajándékcsomag típusút többféle pörkölésű, aromájú, cukorral-komplettával és egyéb kávézós kegyszerrel kiegészített csomagot, tea csomagot zöld, fekete, fehér, stb. teákkal, játék ajándék csomagot gyerekeknek cukorkákkal, csokoládéval kiegészítve, és megannyi más ajándékkal megpakolt ajándékcsomag létezik, agyalj. Személy szerint a kedvencem a sör ajándékcsomag. :)

Csemegekosár

Klasszikus ajándékcsomag. Bemész egy abc-be, és elkezdesz pakolni a bevásárlókosaradba mindenféle hétköznapi dolgot. A lényege, hogy vegyes termékekkel tedd tele a csomagot. Ebbe belefér minden fogyasztásra szánt termék korra és nemre való tekintettel. A lényeg, hogy legyen benne minden. A csemegekosarak tartalmát elsősorban az adott bolt-boltok kínálata, másodsorban az ajándékozott, ajándékozottak szokásai-igényei befolyásolják. 

Bármilyen típusú kosarat választasz, a csomagolást nyugodtan bízd a kedvenc virágüzletedre, nem fogsz csalódni!

Jó ajándékozást!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajándék ajánlatunk