Ajándék és virágküldés

kedd

Valentin napi ajándékok

Van néhány Valentin napi ajándék ötletünk férfiak és nők számára egyaránt, érdemes mazsolázni, mind kipróbált tipp. 

 

10 tökéletes Valentin napi ajándék férfiaknak:

1. Póló: olyan, ami egyezik párunk ízlésével. Itt szabadjára engedhetjük fantáziánkat, akár feliratosat is vehetünk vagy készíttethetünk, például "A legjobb férj/pasi" Vagy "Igazi Adonisz" felirattal, de lehet fényképes is, nézelődj!

2. Valentin napi "emlékeztető" kártya: lehet csak egy szerelmes üzenet egy papírcetlin, vagy egy fényképes üzenet, de akár egy sms/mms is beleférhet, csak ötletesen! :)

3. Szexi fehérnemű: Nem kell félni, hogy hogy áll rajtad, vagy fogsz-e tetszeni benne, hidd el, hogy gyönyörűnek talál majd a párod benne! A bátrabbaknak ajánlok egy táncot is ebben a szerelésben.

 

4. Kötetlen közös program (autószalon, autósbolt, sportbolt, férfi divat bolt, túra) Egyszerű, felhőtlen kikapcsolódás, a lényeg, hogy olyan helyre menjetek, amit párod szeret. Össze köthetitek egy bevásárlással, mert tévhit az, hogy a férfiak nem szeretnek vásárolni, nagyon is szeretnek!

5. Pohárkészlet: sörös korsó, boros poharak, rövid italos poharak a kedvenc itallal. Poharakból sosem elég. Kereshetsz extra mérető korsót, rövid italos sakk készletet, vagy bármi vicceset, elegánsat, párod és saját ízlésednek megfelelően, csak az italt ne felejtsd el hozzá!

6. Vacsora: készíts vagy hozass el kedvenc éttermetekből kedvesed kedvenc ételét. Akkor se akadj ki, ha ez egy szív formájú pizza, hajrá!

7. Masszázs: Egy lazító masszázs sok mindennel felér. A párod nagyon fogja értékelni az érintésed, simogatásod, és közben ki is faggathatod, hogy milyen napja volt.

8. Közös fürdőzés: Tökéletes!

9. Egy hivatalos engedély eltávozásra: egy előre egyeztetett időpontban, a barátaival. Adj szabadidőt kedvesednek Valentin nap után, menjen el a haverokkal csavarogni egyet, mikor visszajön, kezdődhet az évi második Valentin nap :)

10. Ajándékutalvány: Egy bármire elkölthető, tetszőleges összegű utalvány kedvesed kedvenc boltjából. Segíts neki, költsön magára ott, ahol ő szeretne, ez a befektetésed kamatostól meg fog térülni.


Valentin napi ajándék ötletek nőknek:


1. Kényeztetés. Minden nő vágya. Nem feltétlen úgy, ahogy egy férfi gondolná, inkább a törődésről, odafigyelésről van szó. Aki már mondta otthon, hogy "igen drágám", az tudja, miről beszélek. Ez az, amit bármikor megtehetsz. Érdeklődj kedvesedtől, hogy van, mi történt vele.

2. Virág. Természetes velejárója a Valentin napnak. Elsősorban a vörös rózsa, de valószínű, a piros tulipán is jó választás. Persze 1 szál vörös rózsát akkor is illik valahogy odacsempészni reggel kedvesed íróasztalára, fésülködő asztalára, stb.

3. Üzenet. Érezni a szerelmet jó, viszont van, hogy néha-néha ki is kell mondani. Erre is tökéletes a Valentin nap, egy sms vagy egy kis szerelmes kártyácska formájában.

4. Csoki. A legtöbb nő édesszájú. Valentin napon az sem gond, ha éppen fogyózik, egy kis bonbon vagy különleges praliné sokszor elpukkan egyébként is.

 

5. Takarítás. Ez húzósabb dolog, ki szeret és kinek van ideje kitakarítani az egész lakást?! Viszont felfogadhatsz egy takarító céget is, és mire párod haza ér, ott a rend.

6. Vásárlási utalvány. Abban az esetben, ha nincs ötleted, vagy nem akarsz mellé fogni. Hidd el, meg fogsz lepődni, mit vesz majd magának.

7. Közös vásárlás. Olyan helyre menjetek, amit ő szeretne, és ahova nem szoktatok együtt járni, ki tudja, talán valami jó is kisülhet ebből a programból!

8. Virágküldés. Ezt nem csak akkor ajánlott, ha távol vagy kedvesedtől, érdemes kipróbálni egszer, hogy párod munkahelyére küldöd a csokrot, sárguljanak csak a kolléganők!

9. Wellness/Spa. Elmehettetek együtt is egyszer egy kis pihenésre. Itt nem feltétlenül egy szállodára gondolok (bár azt is, miért ne?!) ha nincs időd, de pár órát te is rászánhatsz egy Spa szolgáltatásra. Így kedvesed is és te is kényeztethetitek magatokat, lehet, rád is fér!

10. Közös program. Lehet egy kiállítás, mozi, színház, étterem, teljesen-teljesen-teljesen mindegy, csak együtt legyetek, és kedvesed szeresse azt, ahova mentek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajándék ajánlatunk